Get Adobe Flash player

Tourkosten en boeken

U hebt de pagina’s goed doorgelezen en wilt graag naar een tour dolfijn-kaaimannen tour boeken. Dat is mogelijk!

U kunt boeken middels het onderstaande formulier, bij een van onze 25 boekingslocaties in Paramaribo of u kunt bellen op +597 8858495.

Wij zijn al meerdere jaren gespecialiseerd op het uitvoeren van deze tour, omdat wij nauw samenwerken met de lokale bevolking mogen wij onszelf bekronen als de echte specialisten.

De tour heeft een vertrekgarantie van 100% en vertrekt elke dinsdag-, donderdag en zaterdagmiddag. Een dag tevoren boeken is vereist, een boeking is pas compleet na de betaling, mocht u dezelfde dag willen gaan neem dan even telefonisch contact op.
De mogelijkheid om de tour uit te voeren op een andere dag is tevens mogelijk neem hiervoor telefonisch contact op. Grotere groepen krijgen korting, informeer hiernaar.

De kosten van zijn 50 euro per persoon. Studenten betalen 45 euro per persoon. Om online te betalen kunt u terecht op onze hoofdwebsite: www.suriname-tour.com. (klik hier), betaling is mogelijk via I-deal of bankovermaking.

U kunt boeken door het onderstaande formulier in te vullen, er zal dan binnen 24 uur contact met u opgenomen worden. Een boeking is pas compleet na betaling, u verplicht u nog tot niks door het onderstaande formulier in te vullen.

let op: 100% vertrekgarantie geldt alleen op de dagen dinsdag, donderdag en zaterdag
let op: Dit is optioneel op aanvraag elke dag mogelijk vanaf 3 personen.

Facebook Twitter Email